2013-06-27 19:17:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma igazi csapatemberként viselkedik

Napi horoszkóp június 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szükséges lehet ma némi áldozatokat hoznia azért, hogy a céljait elérje. Ne érezze ezért magát úgy, mint aki meghátrált, vagy megalkuvó. Még mindig jobb így, mint összeveszni a főnökével. Mindennek vannak következményei.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Képtelen ellenállni annak a kísértésnek, hogy végre belevesse magát a nagybetűs életbe. Feledi a kötelezettségeket, a családot, mindent, csak az örömnek él. Ez egy ilyen este, de aztán mehet minden tovább a régi módon.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Meglepően nehezére esik ma féken tartani az érzelmeit, ezért sokkal tovább tart megfelelni a feladatainak. Mindennek ellenére, vagy talán éppen ezért, lesz valami, amiben nagy haladást érhet el. De nem a munkáját illetően.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma igazi csapatemberként viselkedik, és ezt a kollégái is észreveszik és díjazni is fogják. Ha eddig kicsit kirekesztettnek is érezte tán magát, most olyan periódusba kerül az élete, amikor nagyot nőhet mások szemében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Sokat elégedetlenkedik, de ha számba veszi az eredményeit, mégiscsak rá kell jönnie, hogy jogtalan és oktalan keveselnie, amit elért. Próbáljon meg lazítani, és ünnepelje az eredményeit. A hála a legjobb út ahhoz, hogy még tovább lépjen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon mintha felvágták volna a nyelvét: akkor érzi magát jól, ha vitát provokálhat. A partnerei pedig nem fogják elhagyni. Ne feledkezzen el a jó humorról sem, és azt sem, hogy tanulhatnak is egymástól.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hívja önt a messzeség, miért is állna ellent a hívásának? Ha utazásra indul most, akkor biztos lehet az út sikerességében. Nem fog csalódni még akkor sem, ha csak rövid programot tervez. Az intenzitás a lényeg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jobb lenne, ha ma nem engedne a csábításnak, legyen szó új munkahelyről, partnerkapcsolatról, vagy ínyencségről. Mindenképp gyomorrontás lehet a vége. Kóstolgatni szabad, de csak nagyon óvatosan!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma jól teszi, ha minden követ megmozgat a saját előléptetése érdekében. Ön valóban többre hivatott, a munka, amit most csinál inkább rutinfeladatok sorozata, ami már meglehetősen untatja. Tegye magát próbára!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Sok energiát fordít arra, hogy másoknak a segítségére legyen. Amit így tesz, korántsem elpocsékolt energia. A jótett visszaszáll, vagy legalábbis kompenzál vele valamit, amiért újabban szégyelli magát. Végül mindenképp önnek jó.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Úgy érzi, túl nagy nyomás nehezedik a lelkére. Túl sok az elvárás, amit be kell lásson, végül is önmaga állított fel magamagával szemben. Még jó, ha valakit szidhat a sorsáért: a társát. Köszönje meg neki, hogy eltűri önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szép napnak nézhet elébe, csak hát rengeteg a megoldandó feladata, ezért aligha marad ideje és ereje arra, amire a leginkább vágyik: andalgásra, enyelgésre. Pedig ez tényleg nagyon időszerű lenne. Tegyen úgy!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: